0
Вход и Регистрация
GSM : 0879 844 904 , 0879 841 924
На склад

Съвместима лампа за проектор OPTOMA GT1080

429.00 лв.

  • Съвместима лампа Diamond
  • Технология: P-VIP, 190W
  • Part Code: SP.8VH01GC01 / SP.73701GC01 / BL-FP190E
Тегло 0.50 кг
Гаранция

3

oldid

80133

Продуктов тип

Резервна лампа за проектор

Код: 6023025 Категория:

Съвместима лампа Diamond за проектор (Projector) OPTOMA GT1080. Технология: P-VIP, 190W. Устройството работи с 1 лампа/и. Посочената цена е за опаковка, съдържаща 1 лампа/и.

* Оригинални и Diamond лампи:

Оригинални лампи

Оригиналните лампи са подложени на строги тестове през целия производствен процес, за да се гарантира, че те отговарят на стандартите за качество и производителност.

Оригинална лампа + Оригинален цокъл = Оригинален модул

Производителите на оригинални лампи са само седем в световен мащаб:

Производител Маркировка

Iwasaki (Eye) HSCR, MSCR
Matsushita UHM, HS, 'M'
Osram P-VIP, VIP
Philips UHP
Phoenix SHP
Ushio NSH, UMPRD
Epson UHE

Лампи Diamond

Оригинална лампа + Diamond цокъл = Diamond модул

Diamond производителите имат споразумения да купуват директно оригинални лампи от оригиналните производители на лампи. Diamond лампите са монтирани върху цокъл с много високо качество, като всички модули са тествани с проектори, преди да бъдат пуснати в продажба. В резултат на това, модулите са с гарантирани характеристики, вписват се перфектно във всеки проектор и не носят никакъв риск.

Понастоящем други компании за производство на лампи (обикновено в Югоизточна Азия) предлагат "съвместими" лампи или реплики. На пръв поглед тези лампи могат да бъдат много по-евтини от еквивалентните оригинални и Diamond лампи. Но по-близо инспектиране на продуктите показва, че те представляват фалшива икономика. Повече информация и съвети за закупуване на оригинални резервни лампи можете да намерите на сайта на Genuine Lamps Alliance http://www.genuinelamps.org.

Проектор БГ предлага само висококачествени лампи за проектори, телевизори със задна прожекция и интерактивни бели дъски.

Търсене