0
Вход и Регистрация
GSM : 0879 844 904 , 0879 841 924

Производителите. Научете повече за BENQ

26/06/2024
kalin
Производителите. Научете повече за BENQ

Добре е да знаем повече за производителите и продуктите, които купуваме. Започваме рубриката по идея и с любезното съдействие на BenQ Corporation - тайванската мултинационална компания, която предлага високотехнологични продукти, включващи монитори, течнокристални дисплеи, мултимедийни проектори, цифрови фотоапарати, както и LED осветителни решения. Със своите иновационни продукти и с уникалната си концепция „Защото има значение“, BenQ променя начинът ни на живот, бизнес, здравеопазване и образование.

BenQ Corporation е създадена през 2001 г. в рамките на технологичния гигант Acer, като през 2006 г. Acer окончателно се разделя с останалите си акции в BenQ. Седалището й се намира в Тайпе, а компанията има пет офиса - в Азиатско-тихоокеанския регион, Европа, Китай, Латинска Америка и Северна Америка, като в тях работят над 1300 човека. Марката "BenQ" присъства в над 100 страни по целия свят и това не е случайно. Логично компанията получава и множество награди с течение на годините за технологични постижения, престижни награди за дизайн и иновации, като „Златна селекция”, „Червена точка”, „G-Mark” и „IDEA”, призната е като една от „Първите 10 глобални тайвански марки”.

В следващите редове Ви представяме почти непознатите за България продукти и решения на BenQ в сферата на LED осветлението. Ние сме очаровани и в същото време респектирани от тези продукти, впечатлени сме от вниманито, вложено във всеки детайл. Обърнете внимание на дизайнерското LED осветление QisDesign (част от BenQ Corporation), което ни възхити и стимулира нашето въображение (можете да разгледате продуктите на сайта на производителя, като кликнете с мишката върху снимките, а също така можете да намерите част от тях в секцията Дизайнерско LED осветление, като амбицията ни е да ги представим максимално добре и да обогатяваме с времето тази категория).

Penn State Links Menu

Естествено не можем да подминем и мултимедийните проектори на BENQ, които вече са добре познати в нашата страна и са доказали своята стабилност във времето. По-малко познатите факти са, че всички продукти са с ниски експлаатационни разходи, енергийно ефективни и екологични, което никак не е маловажно в днешно време.

Penn State Links Menu

Естествено, че с това кратко изложение не можем да направим цялостно представяне на такъв гигант като BenQ Corporation, но се надяваме да сме Ви показали по-малко познатата му страна за нашия пазар, която обаче заслужава подобаващо внимание и уважение.

Започвайки преди повече от четвърт век като производствен завод в Тайван, BenQ днес е една от най-добрите в света компании за информационни технологии и е световно име в този сектор.

Търсене