0
Вход и Регистрация
GSM : 0879 844 904 , 0879 841 924

Методи на плащане

Ползвателите, подали поръчка за доставка на стоки чрез използване на интерфейса на електронен нагазин проектор.bg и получили потвърждение на поръчката си чрез мейл и/или телефонно обаждане от служител на доставчика Проектор.БГ ООД, сключват договор за покупко-продажба на стоките, предлагани от електронен магазин проектор.bg съгласно общите условия. По силата на сключения договор Проектор.БГ ООД се задължава да достави и да прехвърли собствеността на клиента на определените от него чрез интерфейса стоки в указаните сроковете. Клиентите заплащат на Проектор.БГ ООД възнаграждение за доставените стоки съгласно условията, определени на съответната страница на електронния магазин. Клиентът и Доставчикът се съгласяват, че всички изявления помежду им във връзка със сключването и изпълнението на договора за покупко-продажба могат да бъдат извършвани по електронен път и чрез електронни изявления по смисъла на Закона за електронния документ и електронния подпис и чл. 11 от Закона за електронната търговия. Всички цени на стоки и услуги, публикувани на сайта, са в лева с включен 20% ДДС.

Проектор.БГ ООД предлага на своите клиенти следните начини за заплащане на поръчаните стоки:

Плащане в брой в офис на фирмата

Заплащането в брой може да бъде направено на адреса, посочен в страницата "КОНТАКТИ":
гр. София 1202, ул. Родопи, № 64.

При заплащане в брой ще получите фактура с касова бележка, гаранционна карта и всички документи, предоставени от производителя.

Плащане по банков път

Имате възможност да заплатите своята поръчка чрез банков превод. На платежното нареждане е необходимо да запишете в полето "Основание за плащане" номер на документ (проформа фактура или фактура), който ще бъде издаден при получаване на поръчка.

Банковата сметка, на която можете да преведете сумата по вашата фактура е:

УниКредит Банк АД
IBAN : BG84UNCR70001521961635
BIC : UNCRBGSF

Плащане с наложен платеж

При доставка с наложен платеж, Вие заплащате директно на куриера при получаване на стоката, като имате опция "Отвори и виж". Имайте предвид, че сумата за доставка на стоката и таксата за наложен платеж са за сметка на клиента, като размерът им се определя от използвана куриерска фирма.

Търсене