0
Вход и Регистрация
GSM : 0879 844 904 , 0879 841 924

За нас

За фирмата:

Проектор.БГ ООД е частна фирма, основана през февруари 2010 г. от IT специалисти. Фирмата се развива в няколко направления:

Нашата визия и ценности:

За сайта:

Проектор.bg е специализиран сайт на Проектор.БГ ООД, създаден за подобряване на обслужването на нашите настоящи и бъдещи клиенти в областта на проектирането, доставката, инсталацията и сервизирането на презентационна техника, мултимедийно оборудване и интерактивни решения, подходящи за големи зали, училища, офиси, системи за домашно кино, учебни центрове и др. Предлагаме над 9000 оригинални и съвместими лампи за мултимедийни проектори, телевизори със задна прожекция, прожекционни кубове и интерактивни дъски.

Работа с клиенти:

Нашите търговски специалисти са висококвалифицирани, преминали продуктови обучения при водещите производители и са сертифицирани от тях. Добитите знания и опит използваме пълноценно, за да изберем най-подходящото решение за своите клиенти и да отговорим на всяко желание и необходимост. С персоналната консултация гарантираме най-верния избор на продукт и цялостно решение. Удовлетворени сме от доверието, което засвидетелстват нашите партньори и това ни стимулира да се развиваме и даваме максимума в работата ни. Ние внимателно подбираме продуктите, които предлагаме, за да сме сигурни, че клиентите получават най-доброто.

Търсене