0
Вход и Регистрация
GSM : 0879 844 904 , 0879 841 924

Срокове и доставка

Поръчка

С натискане на бутона „Поръчай“, Вие стартирате поръчка към Проектор.БГ ООД, чието изпълнение започва при запознаване с нея от страна на служител на фирмата.  При поръчка клиентът декларира, че е запознат с общите условия, съгласен е с тяхното съдържание и се задължава безусловно да ги спазва. Доставчикът потвърждава приетата поръчка на Ползвателя чрез e-mail съобщение и/или телефонно обаждане. Поръчка с некоректно, грешно или непълно посочени данни като адрес, телефонен номер и други се счита за невалидна и няма да бъде изпълнена.

Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й.

Всеки потребител получава e-mail при промяна на статуса на поръчката. Писмото съдържа номер на поръчката, дата, информация за състоянието на поръчката, начин на плащане, адрес за доставка, куриер за доставка и суми за плащане.

Ако поръчката е изпратена в неработен за фирмата ден или извън работното време, но в рамките на работната седмица, то изпълнението й ще започне съответно: в началото на следващата работна седмица или на следващия работен ден.

При проектиране и изграждане на комплексни решения е необходимо клиентите да се свържат със служител на фирмата на посочените телефони, факс, скайп или електронна поща, за уточняване на подробностите и подписване на договор за проектиране, доставка и инсталация на обурудването.

Избор на куриер

Проектор.БГ ООД предлага доставка със собствен транспорт в рамките на гр. София и доставка с избрана от Вас куриерска фирма. Всеки клиент има право да избере фирмата, с която да бъде доставена поръчаната стока.

Обърнете внимание, че сумата, която се заплаща на куриерската фирма, се изчислява автоматично само при избор на следните куриери:

 Ние имаме договор с куриерска компания Еконт Експрес за преференциални цени, като се пердлага възможност за следните допълнителни услуги:

За останалите куриерски фирми и изчисляване на стойноста за доставка, моля, посетете страницата на съответната фирма:

В доставката се включват поръчаните стоки, фактура, касова бележка (при заплащане в брой), гаранционни карти и други документи, предоставени от производителя (ако има такива). Всеки продукт се доставя с възможността да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж. За цялата страна доставката е в рамките на 48 часа в работни дни след потвърждаване на вашата поръчка или в зависимост от графика за посещение на куриерската фирма на съответното населено място.

Потребителят получава заявените стоки на посочения адрес за доставка или от най-близкия офис на куриерската фирма.

Ако Доставчикът не може да изпълни договора поради това, че не разполага с поръчаните стоки, той е длъжен да уведоми за това клиента и да възстанови платените от него суми в срок до 30 работни дни от датата, на която е следвало да изпълни задължението си по договора.

Търсене