0
Вход и Регистрация
GSM : 0879 844 904 , 0879 841 924

Условия за ползване

Уважаеми Клиенти,

Настоящите общи условия уреждат отношенията между ползвателите на онлайн магазин проектор.bg, наричани за краткост по-долу „ПОТРЕБИТЕЛИ“ и Проектор.БГ ООД, като собственик на този сайт. Тези общи условия представляват договор за покупко-продажба между Проектор.БГ ООД и потребителите, направили онлайн поръчка през проектор.bg.

Използването на електронния магазин проектор.bg и/или услугите на Проектор.БГ ООД, предоставени чрез него, ще означава, че потребителят се е запознал с настоящите общи условия за ползване и е приел да ги спазва.

Администраторите на проектор.bg имат право при неспазване на настоящите условия за ползване на онлайн магазина и нарушаване на етиката, да ограничат незабавно и без предупреждение достъпа на нарушителите.

Информация за Проектор.БГ ООД

Необходима информация за Проектор.БГ ООД, собственик на електронен магазин проектор.bg и изпълнител на поръчките, съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

1. Наименование на Доставчика: Проектор.БГ ООД.
2. Адрес по регистрация: гр. София, ул. "Фрезия" № 2.
3. Адрес за упражняване на дейността: гр. София, ул. "Родопи" № 64.
4. Данни за кореспонденция: гр. София, ул. "Родопи" № 64. Email: [email protected], тел: +359 2 483 20 30.
5. Вписване в публични регистри: ЕИК201064520.
6.Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. "Иван Евстатиев Гешов" № 15, тел.: (02) 940 20 46, факс: (02) 940 36 40.
Email: [email protected], [email protected]. Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите
Адрес: гр. София, пл."Славейков" № 4А, ет. 3, 4 и 6, тел.: (02) 980 25 24, факс: (02) 988 42 18, гореща линия: 0700 111 22. Уеб сайт: www.kzp.bg

7. Дружеството е регистрирано по Закона за данък върху добавената стойност.

Регистрация на клиент и защита на личните данни.

В онлайн магазин проектор.bg потребителите биват регистрирани и нерегистрирани, като всеки потребител, независимо дали е регистриран или не, има право да закупи избраните артикули.

Потребителите (регистрирани и нерегистрирани) доброволно предоставят свои данни (име, фамилия/ търговска фирма, адрес, пощенски код, телефон, е-mail адрес, ЕИК/ Идентификационен номер, ИН по ЗДДС, МОЛ и др. при подаване на поръчка. Проектор.БГ ООД гарантира, че тези данни няма да бъдат използвани за различни от предназначението си цели, а именно: за издаване на фактура и гаранция за закупения продукт и за установяване на контакт с клиента при необходимост от уточняване на подробности за постъпила поръчка и начините за нейната доставка и заплащане.

Регистрацията означава, че данните на потребителите ще бъдат съхранявани от Проектор.БГ ООД само и единствено с цел улесняване на потребителите при последващо използване на онлайн магазина. Съобразно Закона за защита на личните данни, всички регистрирани потребители могат да променят данните, както и да изискат от Проектор.БГ ООД да бъде закрит потребителския им профил.

Потребителят е отговорен за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и парола. Потребителят е длъжен незабавно да уведоми Проектор.БГ ООД за всяко неправомерно използване на неговото потребителско име и парола или при опасност от такова използване.

Проектор.БГ ООД няма да използва тези данни и няма да ги предоставя на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

Работно време. Начини за плащане. Срокове и доставка.

Електронният магазин проектор.bg работи непрекъснато 24 часа в денонощието, така че поръчки могат да бъдат направени в удобно за потребителя време. Работното време на офиса на Проектор.БГ ООД за поръчки и справки по телефона е: Понеделник - Петък, 9:00 – 17:30 ч.

Проектор.БГ ООД предлага три начина за заплащане на поръчаните продукти - в брой (в магазина на фирмата), с наложен платеж (заплаща се на куриера) и заплащане по банков път, като в платежното нареждане е необходимо да запишете номера на предварително издадена от нас проформа фактура или фактура. Можете да прочете подробно за всека една от предоставените възможности на страницата "Методи за плащане".

Всички цени на стоки и услуги, публикувани на сайта, са в лева с включен 20% ДДС.

Препоръчително е преди заплащане по банков път да се изиска потвърждение за наличност на продуктите от служител на Проектор.БГ ООД. Наличностите се обновяват постоянно, но е възможно да се появи несъответствие в определен момент.

Всички поръчки направени до 11:30 ч. се обработват и изпращат на същия ден. Всички поръчки направени след 11:30 ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден, в случай, че няма друга уговорка със съответните служители на фирмата. В доставката се включват поръчаните стоки, фактура, касова бележка (при заплащане в брой), гаранционна карта за стоките и други документи, предоставение от производителите, ако има такива. Всеки продукт се доставя с възможност да бъде прегледан преди заплащане на наложен платеж. Можете да прочете повече подробности на страницата "Срокове и доставка".

При проектиране и изграждане на комплексни решения е необходимо клиентите да се свържат със служител на фирмата на посочените телефони, факс, скайп или електронна поща, за уточняване на подробностите и изготвяне на оферта, съобразена с конкретните условия и изисквания.

Право на отказ от поръчка. Рекламации.

Клиентът има правото да промени поръчката си или да се откаже от нея в рамките на един час в работен ден, считано от момента на изпращането й.

Условията за рекламация на стоки в България се урежда от действащият в страната ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ( ЗЗП ), който можете да намерите ТУК.

Според този закон и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка.

Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или отбив от цената.

Връщане на стока

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок до 14 работни дни, считано от датата на получаване на стоката. Правото на отказ не се прилага в определени случаи.
За да върнете стока е необходимо да попълните и да ни изпратите по електронен път или по пощата/с куриер/лично "Стандартен Формуляр за упражняване правото на отказ от сключен договор от разстояние", чието съдържание можете да видите по долу и да изтеглите и разпечатите ТУК. Формулярът трябва да бъде прегледан от наш служител преди връщането на стоката. В случай, че върнатият продукт е с увредена фабрична опаковка, следи от употреба, зацапвания, драскотини, наранявания, други увреждания, липсващи части или аксесоари, липсващи платежни документи, гаранционни карти, ръководства или упътвания, си запазваме правото да решим дали да приемем продукта обратно и да приспаднем сумата за възстановяване по нанесените щети на продукта, като клиентът ще бъде уведомен след преглед на продукта в сервиз.

Стандартен формуляр за упражняване правото на отказ от договор, сключен от разстояние

(попълнете и изпратете настоящия формуляр единствено ако желаете да се откажете от сключен договор от разстояние)

До Проектор.БГ ООД, гр. София, ул. Родопи № 64, мейл [email protected].

С настоящото писмо Ви уведомявам/уведомяваме*, че се отказвам/отказваме* от сключения от мен/нас* договор за покупка на следните стоки*/за предоставяне на следната услуга*:

    _________________________________________________________________________________________________________
    _________________________________________________________________________________________________________

Поръчано на___________________________/получено на___________________________.

                                 (ДД/ММ/ГГ)                                                     (ДД/ММ/ГГ)


Име на потребителя/ите:
______________________________________________________________________________________________________________

Адрес на потребителя/ите:

______________________________________________________________________________________________________________


Подпис на потребителя/ите (само в случай, че настоящият формуляр е на хартия):

Дата:
------------------------------------------------------
* Ненужното се зачертава.

Възстановяване на суми 

1. Възстановяването на суми по върнати стоки се осъществява само по банков път. Клиентът трябва да предостави банкова сметка, по която желае да се възстанови сумата.

2. Суми по върнати стоки се възстановяват в срок от 30 работни дни, само срещу върнат продукт, чиято цялост и търговски вид не е нарушен, както и връщане на придружаващите го документи. Възстановяват се суми по поръчки, които са върнати в 14 дневен срок от датата на доставка. Суми по поръчки, при които този срок е изтекъл, не се възстановяват, както и такива с липсващи документи.

3. Възстановява се само стойността на артикулите, без разходите по доставка, с изключение на случаите, когато артикулите се връщат поради фабричен дефект или пълно несъответствие.

Промени в общите условия.

Проектор.БГ ООД си запазва правото да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Търсене